Sabrina's World

By: Rubiyanti Basri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Jan-2011 03:55 Email | Share | | Bookmark
8th WEDDING ANNIVERSARY



Saturday, 12-Jun-2010 20:24 Email | Share | | Bookmark



Monday, 3-May-2010 12:22 Email | Share | | Bookmark








Tuesday, 29-Dec-2009 12:42 Email | Share | | Bookmark
My little tiny creator

Alhamdulillah... dah selamat bersalin on 10/12/2009. Terbersalin 2 bulan awal dari yg dijangkakan. Sepaptutnya on 10/02/2010. Nak buat cemana kan...dah ketentuan NYa. Cepat because of bleeding continously selama 2 weeks. Tapi yg peliknya ..bleeding tu x tau dtg dari mana. Not from placenta n the placenta also high but baby in breech position. Tapi before that, check kat DR Oruba ( Al NOOr Hospital)..she said the blood coming from uterus. But when do the scanning at Corniche Hospital....x dapat dikesan bleeding tu dr mana. Confius betul.

On 7 Dec, I have my waterbroke. Ingatkan kalu air dah pecah 24 hrs akan dibedah sbb kalu kat Mesia for sure dah masuk labour room. Tapi kat sini Doc nak tahan sampai 34 weeks baru do the delivery. After 3 days, I have strong contraction around 10 pm. Sib baik hubby ada kat sebelah temankan tapi kesian kat Sabrina sorang2 kat luar ngan mak guard sbb budak2 x leh masuk. So terpaksa mintak tolong kawan amik Sabrina kat hospital n bawa balik ke rumah dia.

Tapi memang ler, pregnant kali ni..tersangat lah lemahnya compared to the first pregnant. Masa 1st pregnant tersangat lah bertenaganya sampai nak bersalin pun still lagi kuat. Tu ler kata org...setiap kali pregnant akan rasa berlainan dr previous pregnant.

So berbalik kepada citer bersalin tadi, Doc n nurse cepat2 prepared for the operation sbb as I told earlier..baby in breech position....so x leh bersalin normal. Sebelum ditolak ke operation theater, sempat juga mintak maaf kat asben n asben kiss me on forehead. Sayu jer rasa time tu. The operation not turning very well enough. Supposed take 40 or 45 minutes in the operation but in my case take sejam lebih. Lepas kuar dr labour room..asben citer yg sebenarnya kat mama ia as told by Doc incharged. Terkejut sangat bile asben citer ..no wonders ler mama ia ada rasa something wrong kat bilik bedah. Doc bius mama separuh sedar...n I know something went wrong but I don't know the real story yet.




Tuesday, 15-Sep-2009 20:10 Email | Share | | Bookmark
Salam Lebaran 1430H



Dikesempatan ini..di hari dan bulan yg mulia ini...tangan dihulur memohon seribu kemaafan kepada rakan2 n pengunjung fotopage ini sekiranya ada salah n silap secara sengaja atau tidak. Moga lebaran kali ini mencipta kenangan terindah yg sukar dilupakan.

Selamat Hari raya

Maaf Zahir dan batin


Salam Lebaran

Ruby dan keluarga


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net